Föreställ dig ett konsultbolag som är nytänkande, schysst, givmilt, flexibelt, unikt

Om SolidX Care

Vi är ett dotterbolag till det börsnoterade bemanningsföretaget SolidX AB (publ) och en uppstickare som skakar om den allt förlegade vårdbemanningsbranschen i Skandinavien. Vi vill ge mer till dig som vårdkonsult genom att erbjuda marknadens bästa villkor, schysta förmåner, och hög transparens i samtliga processer.

Vad vi erbjuder

Vi hjälper offentliga och privata vårdgivare i Skandinavien att utveckla och effektivisera sin verksamhet genom att erbjuda kvalificerad sjukvårdspersonal som kan avlasta den fasta personalstyrkan och som bidrar med sin expertis inom olika områden.

Vi lång erfarenhet av bemanning och rekrytering och har gedigen expertkunskap vad gäller gränsöverskridande rekrytering inom Norden. Med lång erfarenhet av bemanning och rekrytering inom vårdbranschen och IT-sektorn har vi en perfekt grund för att snabbt kunna utveckla och effektivisera processer och system.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig som vårdkonsult att komma vidare i din karriär och för dig som representerar sjukhus och andra vårdgivare att möta era resurs- och kompetenskrav och på så vis bidrar till en bättre, mer jämlik vård och omsorg för oss alla.

Ta din karriär
till nästa nivå
med SolidX

Bonussystem

Vårt interna bonussystem möjliggör ännu högre ersättning utöver ordinarie lön.

Vi hittar uppdrag

Är du utan uppdrag? Luta dig tillbaka så sköter vi denna process.

Community

Lär känna likasinnande och utbyt erfarenhetet och gemensamma intressen.

Mer åt konsulten

Allt vi gör, gör för att göra det mer schyst för dig som konsult.

Hör av dig